Heikot signaalit

Tervetuloa keräämään heikkoja signaaleja! Kulttuurituotannon alalla heikkojen signaalien kerääminen on helppoa, alan kehitykseen ja olemukseen vaikuttavat niin teknologinen kehitys kuin kuluttajakäyttäytyminenkin, niin taiteen murrokset kuin viihteen kehitys. Havaitsemianne heikkoja signaaleja voidaan käyttää tutkimusmateriaalina tuottajan tulevaisuuden kehityssuuntia ennakoivassa tutkimuksessa, joten ole hyvä ja jaa ne kanssamme!

Uusimmat signaalit

Yrittäjyydestä 13.04.2012 -27 ääntä + - Yrittäjän, myös kulttuurisellaisen, oikeus ja mahdollisuus sairastaa on saatava lakiin.
Kohtuus 13.04.2012 1 ääntä + - Palkkatulot ovat jakautuneet ja erot ovat suuret, fine. Silti varsinkin ne, joiden tulot kuukaudessa ylittävät toisten vuositulot sotkevat puuronsa ja vellinsä. Eikö selkeälle ja julkealle ahneudelle voisi jopa miettiä jonkinlaista sanktiota? Audi pois viikoksi ja Mulliganit pois golf-lyönneistä tms.
freelance 13.04.2012 3 ääntä + - Freelancetoimija ei ole pätkätyöläinen vaan jatkumon rakentaja!
HS:n valta 13.04.2012 1 ääntä + - Helsingin Sanomien kulttuuritoimituksen ylisuuresta vallasta ja NYT-liitteen nepotismista on käytävä jatkuvaa julkista keskustelua!
Valuutta 29.03.2012 0 ääntä + - Tallinnan joukkoliikenneliput maksuttomiksi paikallisille asukkaille v.2013. Hinta maksetaan tietysti veroissa. Onko perinteinen pääsylippu vanhanaikainen? Mitä vaihtoehtoja olisi?